Arriba a Barcelona una exposició de Banksy amb més de 100 obres.A partir del proper 25 de febrer l'Espai Trafalfar acollirà la mostra de l'artista més paradigmàtic de l'art urbà i, alhora,
 un dels més popularitzats i les obres es venen al mercat internacional amb xecs de molts zeros.

L'exposició podrà visitar-se de dimarts a diumenge de 10:00 a 20:00 h., 
Amb horari ampliat fins a les 22:00 h. els dijous i l'entrada general tindrà un preu de 12 €.

L'exposició arriba a Barcelona després del seu pas per París i portarà més de 100 peces de l'artista britànic, 
la càrrega política, satírica i contracultural són els seus senyals d'identitat més evidents i, 
a el mateix temps, el que paradoxalment li ha estat capitalitzat com un els productes culturals més rendibles de moment.

Tal és l'efecte de la seva signatura que cada moviment de l'artista per fer de la seva obra una mica més subversiu 
el converteix en un producte encara més atractiu. L'última, la subhasta de la seva Nena amb globus, 
que es va autodestruir just en el moment en què el seu comprador tancava la licitació i la adquiria per 1,2 milions d'euros.

La Visita a l’exposició d’Andy Warhol al Caixa Forum

Aquestes són algunes de les imatges de la visita dels nens i nenes de 5è a l’exposició d’Andy Warhol.

“Look to the future”, los niños vistos por Marta R. Gustems

Éste próximo Sábado, que es el día de Sant Jordi, hemos decidido que además de “montar” nuestra mesa callejera repleta de libros para que los niños descubran el Arte y los artistas, es el día ideal para inaugurar “Look to the future” una exposición en la que Marta R. Gustems nos propone adentrarnos en las miradas de los niños, con ellos y desde ellos.

La obra de Marta ya hace unos años que está muy influenciada por sus hijos y por todos los niños con los que tiene relación: los niños que van al colegio con los suyos, los hijos que han tenido sus amigos, los que observa por la calle…

Marta retrata niños haciendo cosas de niños: jugando, experimentando, descubriendo.. situaciones muy reconocibles por todos aquellos que ya somos padres, algo que a muchos de nosotros nos gusta!

Además de esto, Marta domina la técnica de la acuarela de una manera muy destacable: es delicada en el trazo y sus colores son brillantes y vivos, y lo que más nos gusta es oir ese “ooooh….” de los clientes cuando enseñamos su obra. Sus dibujos lo merecen de verdad, creédme!

En ésta exposición podréis ver muchos retratos de niños que existen de verdad, con nombre propio: Arnau, Bettina, Clara… La sorpresa es que sólo ellos mismos y sus papás serán capaces de reconocerse porque todos están de espaldas, para hacernos pensar en qué cosas piensan ellos, en como será el futuro para ellos, en como será el mundo que todavía están descubriendo.

Marta tiene una larga trayectoria en el mundo de la moda: ha estado muchos años diseñando sus propias colecciones, fue pionera en el barrio de Gràcia con su tienda “Suite” donde vendía sus diseños y los de los diseñadores más originales del momento. Muchos la conocemos de aquella época, pero la verdad es que nos encanta éste giro, y que la pintura sea ahora lo que más le apetece y le llena.

Venid todos el sábado: los que tendréis “representados” a vuestros niños, los fans de su obra en general, los que le comprábais sus diseños, los que le comprábais en el Hiper de Vinçon y los que le compráis ahora en el Hiper de la Moritz, estará feliz de veros!

La cita es Sábado día 23/4 a partir de las 12h. Habrá libros, rosas, vermut y muchos niños. Esperamos que no haya lluvia….

La exposición podrá verse hasta el 7 de Mayo.

https://www.plomgallery.com

http://martargustems.com/art/

Trobat a Plom Gallery

The Art of the Brick

[youtube]https://youtu.be/KA-aGYKj2HA[/youtube]

Una de les 10 firal ESPECTACULARS del Món Arriba a Espanya. Obres amb Blocs de construcció LEGO. Compra els teus Entrades a El Corte Inglés.

Imagina Una superfície de 1.300 metres Quadrats amb Al voltant d’Un Milió de peces LEGO Formant figures ESPECTACULARS. Un paradís artístic Que ningú s’ha de perdre. És El que ha Muntat l’artista Nathan Sawaya en la seva Exposició L’Art dels maons, que estarà a Barcelona del 17 de març al 12 de juny de 2016 a el Centre Comercial Arenes. Ja POTS comprar les teves Entrades a El Corte Inglés.

La PRESTIGIOSA cadena de televisió CNN INCLOU Aquest esdeveniment en el seu Llistat de les 10 Exposicions Que No Has Deixar de Visita al planeta. Un Espectacle que et deixarà sense paraules. ESDEVENIMENT UNA itinerant Extraordinari i Innovador 1 contradictoris Iguals. Nens, Joves i Adults, Tots Tenen Cabuda Entre els personatges -reals o de ficció- i Objectes Que ha construït Sawaya. Com serà el David de Miquel Àngel Fet LEGO amb peces? I el Famós quadre del Crit? Aclareix els teus dubtes i ACUDIX ja a L’Art dels maons a Barcelona. No et vas penedir un.

LA CIUTAT DELS FOTÒGRAFS

Ahir vam anar amb els alumnes de 5è B a fer un taller de fotografia al MACBA , “La Ciutat dels Fotògrafs”, Vam poder veure l’obra de diferents fotògrafs i analitzar com estaven fetes i quina era la seva intencionalitat, també vam poder visitar l’exposició fotogràfica de Xavier Miserachs .
Després, els alumnes van fer de fotògrafs pels voltants del Raval, intentant captar l’essència del Barri, tenint en compte unes consignes prèvies donades…
Després van elaborar els seus projectes.
Aquestes són les fotos fetes pel primer grup:

Fotos fetes pel segon grup:

Vam seleccionar aquestes imatges de totes les que va fer aquets dos grups…

Fotos del tercer grup:

Fotos del quart grup:

I la Tria de fotografies d’aquets dos grups:

Alguns projectes ja fets en paper:

Hipermercat d’Art : amb obres de Marta Gustems !!

 

El Hipermerc’art celebrarà la seva 32 edició a l’espai M-Store de la Fàbrica Moritz de Barcelona, ​​amb gairebé mil obres a la venda, després del tancament de l’emblemàtica botiga Vinçon, que acollia des fa 25 anys aquesta exposició d’obres originals de petit format a preus assequibles.

En aquesta edició hi participen 26 artistes, entre els quals destaquen Perico Pastor i Javier Mariscal, que van estar en els orígens d’aquest supermercat d’art.

Allà podreu veure les obres de la nostra estimada Marta Gustems, algunes de les obres inspirades en nens i nenes de l’escola.

Moltes felicitats Marta, una delícia poder veure les teves obres !!!

Leer más:  Hipermercart se instala en la Fábrica Moritz, con casi mil obras – Miércoles, 02 Diciembre 2015 (16:11)  http://goo.gl/q3FJeu

El triomf del color. De Van Gogh a Matisse


Més de 70 obres de les col·leccions del Museu d’Orsay i el Museu de l’Orangerie s’exhibeixen per primera vegada a la nostra ciutat, a la Fundació Mapfre, del 10 d’octubre al 10 gener 2016.
El triomf del color. De Van Gogh a Matisse, planteja el color com a eix essencial en la deriva artística d’autors tan formidables com Van Gogh, Gauguin, Cézanne, dels qui tindrem els seus rellevants autoretrats, més els treballs de Seurat, Monet, Derain i Renoir, de qui s’exhibeix Gran Nu, que acompanyarà Nu sobre fons vermell, de Picasso, i Odalisca amb pantalons vermells, de Matisse. Les darreres tres obres esmentades provenen del Museu de l’Orangerie.

Aquesta exposició ens dóna una oportunitat única de contemplar a la nostra ciutat obres mestres que en comptades ocasions han estat exposades fora del Museu d’Orsay i el Museu de l’Orangerie, i que han estat cedides de forma especial per a aquesta ocasió.

La mostra s’inicia amb una peça de Van Gogh que il·lumina la pintura moderna a través de la seva paleta cromàtica. I des d’aquest punt, ens porta per un itinerari artístic que dóna testimoni de com la pintura va explotar en colors després dels traços de l’impressionisme, alhora que els artistes s’allunyaven de la natura per buscar una expressivitat més subjectiva.

El triomf del color. De Van Gogh a Matisse
Dia: 10 d’octubre a 10 gener 2016
Espai: Sala Fundació Mapfre (Casa Garriga i Nogués)
Preu: entrada gratuïta
Més informació, clicant aquí

Trobat a Barcelona Cultura