COMENTA

Aquest nou apartat pretén ser un espai on poguem intercanviar comentaris, suggerències, pensaments a l’entorn de l’educació plàstica, o sobre tot allò referent a l’art que vulgueu , sense que tingui a veure amb cap article en concret… espero que sigui un espai interactiu d’intercanvi… animeu-vos!!!

21 pensaments a “COMENTA

 1. Hola Carme! Veuràs, l’atre dia fent un cop d’ull al blocartístic, vaig veure un comentari. Preguntaven pel Photo Peach…. en saps alguna cosa¿ Abraçades

 2. Gràcies a tu Nuri per aquest comentari tan preciós, això ajuda a continuar-lo!! Bona entrada de curs!!
  Carme

 3. Hola Carme he buscat imatges per fer manualitats de Nadal i he trobat per fer unes plantilles de Nadal si les vols veure ves a la web Manualitats de Nadal.
  GUIDA

 4. Hola!
  Sóc l’Àngels de fulls de colors. Des de fa temps sóc seguidora vostra. Els vostres treballs sempre em resulten interessants i inspiradors.
  Bé, el cas és que m’han donat un premi a compartir amb altres blocs i m’agraaria compartir-lo amb vosaltres.
  Si passeu per http://manualitats.marharo.com/ podeu recollir-lo.
  una abraçada
  Àngels

 5. Hola Àngels,

  Moltes gràcies pel teu comentari i pel premi que vols compartir amb el Blocartístic. Jo també sóc seguidora teva, suposo que tots ens anem retroalimentant.
  He entrat al teu web, què he de fer per recollir aquest premi ??

  Moltes abraçades!!!

  Carme

 6. Moltes gràcies Dario per compartir-ho… felicita al teu pare de part meva, el penjo al blocartístic !!
  Carme

 7. Felicitats Carme pel teu bloc artístic. He fet una una ulladeta per la enorme varietat de sugerencies que ens ofereixes i ja he trobat la inspiració que necessitava per començar el nou curs. Gràcies!!!

 8. Moltes gràcies Tina,

  et desitjo molt bon començament de curs, les tevesn paraules m’encoratgen a mi també !!!
  Carme

 9. Hola Carme, soc la Marta Ribas! Fa uns anys vaig estar fent les pràctiques de la universitat a l’escola. Avui cercant informació per la xarxa he anat a topar amb aquest magnífic blog. Els treballs són preciosos!

  Felicitats!

  Marta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *