The Art of the Brick

[youtube]https://youtu.be/KA-aGYKj2HA[/youtube]

Una de les 10 firal ESPECTACULARS del Món Arriba a Espanya. Obres amb Blocs de construcció LEGO. Compra els teus Entrades a El Corte Inglés.

Imagina Una superfície de 1.300 metres Quadrats amb Al voltant d’Un Milió de peces LEGO Formant figures ESPECTACULARS. Un paradís artístic Que ningú s’ha de perdre. És El que ha Muntat l’artista Nathan Sawaya en la seva Exposició L’Art dels maons, que estarà a Barcelona del 17 de març al 12 de juny de 2016 a el Centre Comercial Arenes. Ja POTS comprar les teves Entrades a El Corte Inglés.

La PRESTIGIOSA cadena de televisió CNN INCLOU Aquest esdeveniment en el seu Llistat de les 10 Exposicions Que No Has Deixar de Visita al planeta. Un Espectacle que et deixarà sense paraules. ESDEVENIMENT UNA itinerant Extraordinari i Innovador 1 contradictoris Iguals. Nens, Joves i Adults, Tots Tenen Cabuda Entre els personatges -reals o de ficció- i Objectes Que ha construït Sawaya. Com serà el David de Miquel Àngel Fet LEGO amb peces? I el Famós quadre del Crit? Aclareix els teus dubtes i ACUDIX ja a L’Art dels maons a Barcelona. No et vas penedir un.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *