KETXUP NATURAL

Al desembre a la biblioteca de l’escola ens va visitar la nostra cuinera Isolda per parlar de receptes de cuina i contes per llepar-se’n els dits. Va ser molt interessant i tant els nens i nenes com les mares i pares vam aprendre moltes coses, entre d’altres vam descobrir que que el ketxup ve de la Xina!

Us deixem aquí la seva recepta de ketxup natural:

Ingredients:

1kg de tomata triturada crua

1/2 ceba

1 dent d’all

1 pebrot verd

70 ml de vinagre de poma o de vi

50 gr de sucre moreno

5 gr de sal

espècies: pebre vermell dolç, mostassa, canyella, clau, cirereta (opcional)

Com es fa:

  1. Sofregir ceba, all i pebrot.
  2. Afegir-hi la tomata, sucre i sal i coure-ho a foc mitjà durant mitja hora.
  3. Afegir vinagre i espècies (en pols) i coure-ho una mica més.

Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *