BIBLIOTECA DE PARES: LECTURES D’ESTIU II

Mares i pares (i mestres!) de l’escola, voleu recomanar algun llibre que us hagi agradat molt? S’accepten tot tipus de propostes: novel·les, poesia, assaig, llibres de cuina, de plantes, de viatges… el que vulgueu!

Per fer una recomanació només cal que afegiu un comentari a aquest post o bé ens escriviu a l’adreça biblioespo@gmail.com.

Amb les vostres aportacions farem un recull de recomanacions de cares a l’estiu! Podeu consultar les recomanacions de l’any passat: http://blocs.xtec.cat/bibliotecaesponella/2015/06/03/biblioteca-de-pares-lectures-destiu/

Moltes gràcies i bona lectura!

Reading a book at the beach

4 thoughts on “BIBLIOTECA DE PARES: LECTURES D’ESTIU II

 1. Marta Pou

  Us recomano a grans i no tan grans amants de la novel·la fantàstica -per posar-li una etiqueta- “Els llibres d’A”, de Josep Lluís Badal. És una història molt xula on un nen i un nena coneixen l’Avi Roure i una infinitat d’altres personatges meravellosos. I a través d’ells el bé i el mal, l’amor, la feblesa, la solidaritat… Molt rica en detalls i alhora entretinguda. Excel·lent lectura d’estiu!

  Reply
 2. Irene Bosch

  Si teniu ganes de cuidar-vos una miqueta i menjar unes amanides súper sanes plenes de nutrients, no us perdeu el llibre “Superfoods” de Carla Zaplana. El llibre ens parla d’aquests aliments considerats “superfoods” (alguns més coneguts i altres no tant), aliments amb molts nutrients i moltes propietats curatives, i també n’explica algunes receptes. Com que les receptes són de cuina crudívora, són receptes ideals per a l’estiu!

  Reply
 3. Marta Espar

  Com a família ens encanten “Els fantàstics llibres voladors del sr.Morris Lessmore” de William Joyce, un cant a l’amor pels llibres i les històries! També tota la saga dels Pettson de Sven Nordqvist com “El pastís de creps”, molt xulo i enganxa a totes edats.
  Per grans em va agradar molt “El curiós incident del gos a mitjanit” de Mark Haddon i qualsevol del comissari Montalbano d’Andrea Camilleri.

  Reply
 4. Ester Domènech

  Jo us vull recomanar dos llibres, per lectura tranquil.la… Potser a l’estiu trobem aquestes estones! Són per una banda L’elegància de l’eriçó, de Muriel Barbery i per l’altra Gorski, de Vesna Goldsworthy. Molt bon estiu i bona lectura!

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *