Princeses que no esperen prínceps i nois que no volen ser pirates

Us presentem una col·lecció de contes per a nens i nenes d’educació infantil i primària, que té com a finalitat d’estimular una visió no sexista de la realitat que els envolta.

En total són 37 llibres que aborden temàtiques relacionades amb la coeducació, tan diverses com l’amor, l’amistat, la família, el feminisme i la igualtat d’oportunitats, la violència, la guerra o l’exili, la discriminació per ètnia, la quotididianitat, el matrimoni, el gènere, l’afectivitat, la llibertat, la solidaritat; o, simplement, expliquen històries protagonitzades per nenes o dones corrents o que han fet història.

Tot plegat forma part de la maleta pedagògica que porta el títol “Princeses que no esperen prínceps i nois que no volen ser pirates” creada pel Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD) de l’Ajuntament de Barcelona.

AQUÍ trobareu els contes agrupats per edats i amb una breu sinopsi.

baixa guji mercebombera sirenes woolf petomandarina koalanoche

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *