THE LOCH NESS MONSTER

Els nens i nenes de han investigat sobre “Nessie. The Loch Ness Monster”.

* EL LLAC NESS *
-El mostré del Llac Ness, es conegut com Nessie, es el nom de l’ una criatura legendaria que suposa que viu en el llac Ness, profunt d’ aigua dolça, a prop de la ciutat d’Inverses. La versió tradicional del monstre , abans que fossin conegudes les restes de fòssils , de grans rèptils era de fet d’un cavall. Es un mite, que mai a pogut ser demostrat de la seva assistència igual que el Ieti.
Judith Blach Estradera .

El Monstre del Llac Ness

El monstre del llac Ness, conegut familiarment com a Nessie, és el nom d’una criatura llegendària que suposadament viu al llac Ness,(un llac d’aigua dolça que es situa a Escòcia)
Nessie és possiblement el misteri més difós de la criptozoologia.
La majoria de científics i altres experts afirmen que les proves que donen suport a l’existència de Nessie no són convincents, i consideren que aquests informes són fraus o identificacions errònies de criatures reals. Si existeix, és possible que fos un rèptil marí, tot i que ja es podria haver extingit.

Aquesta imatge pot ser falsa:

image001

 

A aquestes fotografies es veu que són un montatge:

image002

Aparició de Nessie:1933
Añs 50: Nessie, ¿acussat de asessinat?
Añs 60: El submari groc busca a Nessie.
Añs 70: Fotografies falses
Añs 80: Ni rastre de Nessie
Añs 90: Cau el Mit.

Amanda.

 

 

LOCH NESS

MONSTER

 

 

 

 

Loch Ness monster en un monstre mari que viu al Loch Ness. El llac Ness esta situat a Escòcia a prop de la ciutat de Inverness.

11

El llac es d’aigua dolça . Hi han científics que diuen que pot existir el monstre en el llac Ness. Algunes persones pensen que es un drago o que es un peix i altres un rèptil marí . Loch Ness monter també el nombren Nessie , es un fet misteriós des de el seu descobriment ,han fet trobat fotografies que mai han sabut si són certes o no per què estaven fetes de lluny com aquesta:
foto-2

 

Fet per : Kaoutar el Araibi Aouaj 6è

 

 

 

 

The Loch Ness Monster:
El monstre del Llac Ness, habitualment conegut com a Nessie és una criatura legendaria que es diu que habíta al Llac Ness(Escocia,Regne Unit).
Aquesta criatura es diu que és un Plesiosauri, un tipus de rèptil que ja es debia haver exingut.
A Estats Units com al Regne Unit aquesta criatura legendaria ja es una mena de cultura pero també es un dels misteris més llargs que encara no s’ha descobert.
The Monster of Loch Ness is a myth,which dominates almost all of the United Kingdom and the United States.
The Loch Ness located in Scotland has a great history because it has created more than 1,500 years.Many scientists say that the between sound false or are not enough credible as to approve the existence of Nessie.
Here i leave some images of the recreation of this ancient myth:

1
2
5
6
7
One of the most famous which have been published in this creature is this mich sees the alleged top of the animal.
After having analyzed has confirmed that there was no real because it was joke of several people.
One of the great hunters,had been convinced falsely to searchmfor a monster imaginary in the surrounding area which proved to be joke of children.
This photo was that it had results er one of the more convincing evidence that Nessie
8
Mireia

el monste del llac ness

El monstre del llac Ness, familiarment anomenat Nessie, és el nom d’una criatura llegendària que es diu viu al llac Ness, un profund llac d’aigua dolça (conegut a Escòcia com Loch Ness) prop de la ciutat de Inverness. Juntament amb Big Foot i el Yeti, Nessie és potser el “misteri” més difós de la criptozoologia.

La majoria dels científics i altres experts afirmen que les proves que recolzen l’existència d’Nessie no són convincents, i consideren aquests informes fraus o identificacions errònies de criatures reals.

loch-ness-monster-juan-ma_html_628707e1

Origen
La majoria de les descripcions modernes sobre l’aspecte del monstre, indiquen que hi hauria una criatura que s’assemblaria als extints plesiosaures, unes criatures aquàtiques prehistòriques. Així, la descripció moderna que se li dóna normalment són com una que presenten els fòssils de plesiosaures pertanyents a l’era mesozoica, que indiquen que aquest animal prehistòric va haver de ser un animal físicament enorme, amb un coll allargat, un cap petit i dos parells d’aletes de propulsió sota l’aigua. La debatuda hipòtesi de la connexió de plesiosaure amb el monstre del Llac Ness, va fer que es convertís en un assumpte popular en l’inici del camp de la criptozoologia.

No obstant això, els científics, i fins i tot actualment també la gran majoria dels criptozoòlegs, suggereixen que la hipòtesi que el monstre del Llac Ness sigui un romanent de l’espècie plesiosaure, és una cosa que es presenta altament inversemblant. Entre les raons donades destaquen:

Es necessitaria tenir una colònia de criança d’aquestes criatures perquè poguessin experimentar una supervivència a llarg termini, i juntament amb el fet que els plesiosauros necessitaven emergir a la superfície per respirar, això donaria lloc a observacions més freqüents dels que s’han divulgat en l’actualitat.
Molts biòlegs també assenyalen que el llac Ness no és prou gran o productiu per tenir una biomassa que pugui mantenir fins i tot a una família petita d’aquestes criatures.
D’altra banda, el llac va ser originat com el resultat d’una glaciació geològica recent i va estar en estat sòlid i congelat durant l’era del gel.
Malgrat tot això, molts criptozoòlegs argumenten que el Llac Ness és un llac amb sortida al mar durant certa època de l’any i que potser la criatura no sigui nativa del llac mateix.

La fotografia obtinguda per Wetherell
loch-ness-monster-juan-ma_html_m3d55b183

Juan Manuel Avilés

*EL MONSTRE DEL LLAC NESS*

El monstre del llac Ness, conegut familiarment com a Nessie, és el nom d’una criatura llegendària que suposadament viu al llac Ness, un profund llac d’aigua dolça conegut a Escòcia com a Loch Ness.La majoria de científics i altres experts afirmen que les proves que donen suport a l’existència de Nessie no són convincents, i consideren que aquests informes són fraus o identificacions errònies de criatures reals. Si existeix, és possible que fos un rèptil marí , tot i que ja es podria haver extingit.
Molts habitants locals argumenten a favor de la seva existència, però alguns escèptics suggereixen que aquests rumors de Nessie existeixen en la seva gran majoria per afavorir la indústria del turisme. L’història dels presumptes observacions i la creació del mite del Monstre del llac Ness, seria la següent:
Sant Columba hauria salvat a algú que suposadament estava sent atacat per un monstre al riu Ness. No obstant això, molts crítics han qüestionat la credibilitat d’aquesta història,
La primera descripció moderna va succeir el 1868. Un article publicat aquest any en el Inverness Courier, és el primer a referir-se sobre rumors sobre l’existència d’un “peix enorme o una altra criatura” a la profunditat de les aigües. Després de passar molts anys, en 1930, el diari El Northern Chronicle, va publicar una notícia titulada “Una estranya experiència en el llac
El 1932, K. MacDonald va afirmar que havia vist una criatura semblant a un cocodril remuntant el riu Ness.
La preocupació per la criatura, ja coneguda com un monstre prehistòric del Llac Ness, va ser despertada per la fotografia per la criatura, ja coneguda com un monstre prehistòric del Llac Ness, va ser despertada per la fotografia més tard, el 12 de març de 1994, Marmaduke Wetherell va afirmar haver falsificat la fotografia indicant també que Wilson no hauria pres la foto, i que el seu nom va ser utilitzat només per donar-li més credibilitat a la mateixa. No obstant això i malgrat la confessió, aquesta foto ja havia estat difosa per tot el món com una “evidència absoluta”, la qual cosa va posar definitivament en la cultura popular, la llegenda del Monstre del llac Ness d’Escòcia.
12
Aquesta fotografia va ser la més famosa de “Nessie” , que va ser demostrada falsa, en realitat un muntatge d’argila enganxada a un submarí de joguina.
Scarlett Jara

THE LONCH NESS MONSTER
El monstre del Llac Ness, li diuen Nessie, aquest monstre viu en el llac Ness que es un profund llac de aigua dolça (conegut com el Loch Ness).
Alguna gent diu que no es veritat la existencia de Nessie, però altres si ho creu-ne i li diuen que tenen molta imaginació.

El fotògraf Wetherell va fer una foto com que ecística el monstre del llac Ness. Però uns van pensar que era un submarí de joguina que uns nens volien fer una broma.
Llavors Wetherell va fer una escultura para dir que era de veritat i va passar el mateix.
Diuen que algunes persones encara creuen que existeix.

This is a Loch Ness Monster (Aquest és Nessie)
nessie

The Monster of Loch Ness, it his name is Nessie, this monster live in Loch Ness Monster what is a profound loch of water freshwater (Known with the Loch Ness).
Some people said what don’t is true the resistor of Nessie, but other if believe and said what have very imaginations.
The photographer Wether did a photo with what site the monster of a loch Ness, But a thought with are a submarine of toy what a boys wanted have a joke.
Then Wetherell did a sculpture by said what are of true and happened the same.
Said what some people yet relieve what avoids.
Nerea Carrón

Loch ness monsterPeople say that a monster lives in Loch Ness.
Loch Ness Monster is in Scotland. The monster have two names one is well known is Loch Ness Monster and the other is Nessie.
Can be a big fish,or a dinosaur,or a dragon.
Some people saw the Nessie has got long neck and small head.Not eat a persons eat lots of fish and ships.
The Legend
Many people think that the first time the Loch Ness monster appeared was around 1930 but this is not accurate.  By the time the Picts lived on the Highlands, there were many stories about the monster.
Residents around the loch used to tell their children stories of a monster to keep them away from the dark dangerous waters of the loch. In the story, the monster lived in the loch and when hungry, it would leave the loch transforming itself into a beautiful horse which waited for unlucky people to climb on its back; then, it would gallop straight into the waters and feed on its victim. This story certainly kept the children away from the loch but the locals never stopped fishing its salmon.
The very first sight of Nessie dates back to 565 when St. Columba, an Irish Priest who was travelling through the Highlands teaching Christianity to the Picts, saw the creature. St. Columba met some local people who were burying one of their friends who, in an attempt to retrieve the boat that had come loose, was attacked by a great beast.
St. Columba asked one of his followers to swim into the loch and bring the boat to the shore and, when he did, the beast came out of it in order to attack the man. On seeing this, St. Columba held up his cross and shouted “Stop and do not touch the man”. The beast went into the loch.
During the 18th and 19th centuries there were other testimonies of strange things seen in the loch. 1933 was the year which heralded The Loch Ness Monster as we know it nowadays.
1
First photo of Nessie.
1933
2
Second photo of Nessie.
1934
Alicia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *