COMENCEM EL VIATGE

INICI I MOTIVACIÓ

Els alumne van arribar a l’aula i es van trobar la taula parada i amb un fantàstic esmorzar. Estaven intrigats, volien saber què era allò i  es preguntaven si era per a ells?…

Abans de començar a menjar se’ls va donar una instrucció: ” Heu de menjar en silenci, qui vulgui amb els ulls tancats, fent servir els 5 sentits, i sobretot estigueu molt atents des de que els aliments entren a la boca fins que els deixeu de sentir…”

Van menjar maduixes, plàtans, kiwis, tomàquets, pa torrat amb oli d’oliva verge  amb gall d’indi i van beure aigua. Aquells aliments havien començat un llarg viatge…

I vam iniciar una conversa amb les preguntes: ” Quines sensacions heu experimentat? Quan heu deixat de sentir els aliments? Quina tacte,gust, colors… tenien? per acabar amb la pregunta principal: ” Què els passarà ara als aliments?”

CONEIXEMENTS PREVIS

Després, els i les alumnes van haver de dibuixar tot el recorregut que fa el menjar des de que ens el posem a la boca fins que surt del nostre cos. Llavors van veure el vídeo, Érase una vez el cuerpo humano: El Aparato Digestivo I, II y II.

1- coneixements previs

PRODUCTE FINAL

Us agradaria entrar dins d’un cos humà? com ho podem fer?Conjuntament vam decidir que l’escola seria l’interior d’un cos humà, que nosalatres seriem els aliments i els organs i que tot plegat ho representariem realitzant un vídeo

 

QUÈ SABEM O QUÈ VOLEM SABER?

 A continuació es va preguntar a l’alumnat què sabien i  què voldrien saber de l’Aparell Digestiu.

2-què sabem i volem saber.docx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *