Per què hem de ventilar les aules? La veu dels alumnes

Hem participat en el projecte “La Motxilla Bioclimàtica” i n’hem tret molt bones impressions.

Laura: “Les mesures que hem fet ens han fet veure que cal ventilar les aules molt més del que fem. Ja ens pensàvem que costava respirar i concentrar-nos, però ara ho hem pogut mesurar gràcies al projecte. M’ha agradat força, l’any que ve a veure si aconseguim tenir unes aules més ventilades”.

Roger: “Jo també formo part de l’EcoGrup de l’Insi i m’ha semblat molt bona idea fer les mesures de la motxilla. Hem grabat un vídeo per als companys i els profes intentant ver-los veure els problemes de sostenibilitat del nostre institut”.

Marc: “No em pensava que la qualitat de l’aire de les nostres aules fos tan dolent… amb una millor qualitat de l’aire estaríem més tranquils i menys estressats”

Us deixem el vídeo que hem elaborat. Podeu accedir-hi CLICANT AQUEST ENLLAÇ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *