PLANIFIQUEM EL NOSTRE PROJECTE

A l’hora de plantejar-nos la tria del tema del projecte realment van sorgir molts dubtes ja que no teníem gaire experiència i altres petits projectes que havíem realitzat el tema l’havia triat el mestre;

Així doncs, els hi vam preguntar als alumnes i a la tutora sobre el que els interessaria aprendre una mica més i a partir d’aquí l’equip impulsor vam triar nou imatges i vam explicar als alumnes que veurien unes imatges i haurien d’anar apuntant a una graella quina els hi agradava més i també hauríem de donar un títol a la imatge que seria l’inici o el punt de partida del nostre projecte.

Aquestes nou imatges van ser les següents:

Les vam projectar en silenci; després de cada imatge els alumnes anaven dient paraules sobre la imatge, per poder posar un títol a cada una de les fotografies.

Finalment, vam fer votacions i cada alumne va triar el tema que més li va agradar.

El tema més votat va ser l’embaràs.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *