DONEM LA VOLTA AL PRODUCTE FINAL

L’alumnat de tercer de l’escola finalment ha fet una presentació de tots els seus aprenentatges a una experta en el tema: la  llevadora de referència  de Roda de Berà.

Els nens i nenes ha rebut  la seva visita amb moltes ganes i il·lusió. Així doncs, per grups han pogut explicar a la llevadora totes aquelles preguntes referents al “ què volien saber” i ella posteriorment ha ampliat la informació complementant així de manera vivencial els seus aprenentatges.

La valoració d’aquesta experiència referent al producte final ha estat tan positiva que la llevadora ens ha convidat a participar en una de les sessions que fa amb les mares embarassades de la zona per tal que els alumnes exposin els seus aprenentatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *