Ens preparem per la jornada de recreació històrica a través d’un joc

El darrer dia abans de vacances de Setmana Santa, els alumnes de 2n d’ESO han fet una sortida a Santa Oliva per conèixer de ben a prop el poble i el seus edificis més notables. La sortida ha tingut un caire cultural i alhora lúdic, ja que les activitats que s’hi han dut a terme han tingut el format d’un joc que s’ha repartit en tres escenaris: el monestir, el castell i el poble.

Ara ja fa força setmanes que els alumnes estan treballant en un projecte sobre l’alta edat mitjana en general, amb la introducció d’alguns aspectes sobre la història medieval de Santa Oliva. L’objectiu del projecte és dur a terme una recreació històrica de l’època que s’ha treballat. Aquesta activitat es farà a finals de maig. Com que Santa Oliva té un llegat medieval important, hem escollit els seus emplaçaments més històrics per dur-hi a terme la nostra recreació.

Us deixem l’enllaç a l’àlbum de fotografies. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *