L’ESCOLA MONTSANT DE REUS

La filosofia que ens va moure era aconseguir una escola que fos: activa, democràtica, plural, laica, catalana – ben arrelada al país – i que tingués com a finalitat el desenvolupament integral del nen”.

L‘Escola Montsant som una escola pública d’una línia situada a la zona nord de Reus, concretament al C. Les Borges del Camp, 2. Som un equip de 19 mestres i 2 persones d’atenció educativa (PAE), de les quals 20  formem part de l’equip impulsor.

El nostre projecte sempre està en contínua evolució i, cada cop més, ens plantegem el treball amb enfocament globalitzador, a partir de l’espai de reflexió de l’equip docent; i de l’espai d’acció amb l’alumnat.

És per aquest motiu, que entrar a la Xarxa de CB12 pot ser una bona oportunitat per desplegar conjuntament aquesta forma de treballar, fer comunitat i viure l’educació.

Fer xarxa ens uneix com a equip

 

Llicència de Creative Commons
Apadrinem la Plaça del Mercadal de Escola Montsant de Reus està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional de Creative Commons
Creat a partir d’una obra disponible a https://agora.xtec.cat/ceip-escola-montsant-reus/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *