Som la Parellada!

Som un grup de mestres de l’escola La Parellada, situada al municipi de Santa Oliva. En aquest grup ens hi trobem mestres de tots els cicles que volem alguns iniciar-nos en la formació sobre el treball per projectes i, d’altres, continuar formant-nos en aquests àmbits que veiem tant interessants.

Durant els anys anteriors hem anat introduint el treball per projectes en certs camps i és per això que volem aprofundir en aquest coneixement a través de l’aprenentatge que se’ns ofereix amb la XCB, ja que ens adonem que ens queda un llarg camí per recórrer.

Actualment ens trobem parlant molt sobre la planificació, metodologia, implementació del projecte… buscant els punts més positius i els no tant positius, animant-nos per capficar-nos amb aquesta via per treballar a l’aula i, sobretot, compartint les prèvies experiències de cada membre del grup i parlant sobre cap on volem anar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *