Comencem a caminar!

Som una escola de Reus, pràcticament de tres línies, menys a P3 que són dues.

Sempre que algú comença una feina nova, una tasca diferent, o intenta innovar, fa respecte. La nostra escola ja fa temps que d’una manera més o menys directa coneix i aplica aquesta metodologia globalitzadora, tot i que no treballa de forma consensuada i única en el seu sistema d’aprenentatge.

Aquest any és el primer any que participem a les Xarxes de Competències Bàsiques.

Tot comença com un petit brot, el qual sembla que costarà fer-lo créixer, sempre vas trobant pedretes o cruïlles incertes que et fan dubtar quin és el camí correcte. Un grup de mestres, que amb tot el sentit de la paraula, formen part del grup impulsor, en concret 15 mestres , amb una actitud sempre engrescadora davant del nou treball per projectes.

Nosaltres impliquem a la resta del claustre a tirar endavant els diferents projectes que es portaran a terme a final de curs a la nostra escola, tots ells sota una mateixa temàtica: el cinema. Serà un treball interdisciplinar.

Intentarem sempre mirar endavant amb optimisme i dedicació, pensant que sempre hi ha una altra solució, amb més o menys desànims, però això sí, sempre amb il·lusió perquè els nostres alumnes aprenguin de la manera més clara, competencial i  profitosa possible.

Us anirem informant de l’evolució dels nostres projectes!

Fotos treball grup impulsor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *