Nosaltres som l’Institut Joan Amigó i Callau

L’Institut Joan Amigó i Callau som el centre educatiu de secundària i CFGM de L’Espluga de Francolí a La Conca de Barberà.

Actualment hi ha dues línies d’ESO i una línia de CFGM, som un claustre d’uns 25 professors i professores. Gairebé tot el claustre participem a la XCB12 ja que estem molt interessats en la formació sobre noves metodologies, projectes i competències bàsiques.

El projecte que hem iniciat és “ Descobrim La Conca!”, amb els alumnes de 2n d’ESO. En aquests moments ens trobem a la fase inicial de desenvolupament ja que estem concretant els objectius d’aprenentatge i creant un brainstorming d’activitats.

En general, tots coneixem què és el treball per projectes però no tenim molta experiència d’implantació a l’aula, ens sorgeixen moltes inquietuds que anem debatint a les diferents sessions que duem a terme. Ningú va dir que seria fàcil!

Si voleu més informació, podeu visitar la nostra web: https://agora.xtec.cat/iesjoanamigo/

All-focus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *