ENS PRESENTEM: ESCOLA LA BENAULA

L’Escola La Benaula és un centre d’infantil i primària amb 13 anys d’antiguitat, fundada el curs 2006-07. Actualment, ofereix tres cursos d’educació infantil i sis cursos de primària, dos dels quals estan desdoblats.

En aquest moment l’escola compta amb uns 250 alumnes d’entre 3 i 12 anys, dividits en 12 grups. La plantilla del centre compta amb 21 mestres, a més d’una TEI i dues auxiliars d’educació especial. 

La nostra escola es troba al poble de Caldes de Malavella, situat a la comarca de la Selva. Aquest poble compta amb poc més de 7.000 habitants, ubicats entre el centre urbà i set urbanitzacions reisdencials al seu voltant. 

L’alumnat està format per nens residents al municipi i també a les urbanitzacions més pròximes. La procedència dels alumnes és principalment del propi poble tot i que comptem amb alumnes amb famílies del centre d’Europa, sud Amèrica i també el nord d’Àfrica. 

VISIÓ I OBJECTIUS

La nostra escola es troba en constant canvi per trobar la fórmula amb la qual arribar a motivar un màxim d’alumnes i atendre’ls a tots ells sigui quin sigui el seu nivell d’aprenentatge. 

Amb el treball de Xarxa de Competències Bàsiques relacionat amb el Treball per Projectes, junt amb el projecte Erasmus KA1 “working as a chipset” relacionat amb l’aprenentatge cooperatiu, es pretén acostar el mètode cooperatiu i iniciar el Treball Basat en Projectes com a objectius per aquest curs 2018-19. La finalitat és aconseguir alumnes motivats per l’aprenentatge en grup i que puguin desenvolupar la competència d'”aprendre a aprendre” així mateix com atendre millor la diversitat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *