Planificació “I un cop aquí, què?” (INS Brugulat)

El projecte “I un cop aquí, què?” es va iniciar el curs 2017/2018 i plantejava, com a objectiu fonamental, la reflexió, per part de l’alumnat, sobre la migració, les desigualtats socials i els seus prejudicis. D’aquesta manera, el projecte pretenia fer viure de manera directa un procés migratori, des dels motius per marxar d’un país, els sentimients en deixar el lloc natal, les vivències del viatge, les impressions cap a un destí a vegades molt allunyat culturalment …

El fet de portar-lo a terme aquest segon curs, 2108/2019 ha comportat, després de tenir en compte les valoracions de l’equip docent anterior, l’adaptació, la supressió o la suma d’activitats.

Tant l’objectiu final  , la creació d’un relat de vida,  com les activitats que han de permetre assolir-lo han estat creades per l’equip docent de 3r i, aquest curs, han estat supervisades per un equip impulsor, també de 3r, (cada nivell de l’institut compta amb un grup de professors i professores que, a més de rebre formació interna, impulsa els projectes del curs corresponent).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *