PRODUCTE FINAL: Concurs amb el Kahoot!

En iniciar el projecte del món submarí, els alumnes no coneixien encara quin seria el producte final que haurien d’elaborar. A mesura que vam avançar en el coneixement de les característiques de diversos animals van veure que seria bona idea muntar un joc de preguntes i respostes semblant al Trivial, per poder comprovar el grau d’expertesa del món submarí. La mestra els va proposar crear un Kahoot, i d’aquesta manera també farien servir eines TAC.

En acabar el projecte, cada nen i nena va pensar algunes preguntes i respostes i entre tots van elaborar el kahoot. Van convidar a les famílies a venir a l’escola, els hi van explicar el projecte i els van fer jugar al kahoot. S’ho van passar molt bé.

En altres projectes que s’han realitzat a l’escola els productes finals han anat variant: maqueta d’un castell, cotxe elèctric, curtmetratge, lapbook, representació del sistema solar, tríptics… El que estem intentant instaurar és que els nens i nenes puguin explicar el projecte als seus pares, fent una exposició de tot el que han aprés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *