PREGUNTEM A LA GENT DEL POBLE

Després d’aprendre moltes curiositats sobre els curtmetratges ja ens centrem en esbrinar quines necessitats té el poble. Preparem enquestes per fer a la gent del poble tenint en compte edats i sexes diferents i posteriorment anem a explicar les conclusions de l’enquesta a l’alcalde.

Ell, a més d’estar informat, ens dóna el seu punt de vista sobre les necessitats que té el poble i està totalment d’acord en què les principals són el problema amb la manca de recollida de les caques de gos i la falta de promoció turística.

Ara ens toca repartir-nos els temes per grups i començar a fer un estudi de com està el poble contaminat de caques i quins encants té el poble per promocionar turísticament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *