Llavors de futur

956

En primer volem afegir que inicialment el projecte no tenia nom. El nom de “El Cor del Peñuelas” i el logo que ara és l’emblema dels projectes socials de l’escola, dels actuals i els de futur. El van pensar, crear i acordar els alumnes durant el procés de treball. Aquesta no era una activitat pensada inicialment però que va sorgir de les seves propostes.

 

En segon lloc d’aquest projecte n’ha esdevingut una col·laboració i un vincle molt important amb l’associació “Somriures de Madina Jambor”, una entitat sense ànim de lucre que ha obert i gestiona una escola a una petita població de Gàmbia. D’aquesta relació, segur, en sortiran nous projectes i noves propostes de treball i col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *