La veu dels alumnes

Tot i que el treball realitzat no era una feina fàcil, la motivació ha anat minvant, sobretot pel que fa el grup de segon. El fet de pensar un projecte a tot el cicle inicial ens fa pensar com a mestres que no només hem de tenir present la tasca a realitzar sinó com podem mantenir motivats a ambdòs cursos.

Amb tot això, també ens hem plantejat diferents canvis com; en comptes de què la motivació la tinguem a partir d’un personatge virtual creat per nosaltres, podem fer que aquest personatge sigui real si ens coordinem amb una altra escola i duem a terme el mateix treball. A més, el grup de l’altre escola amb el qual ens coordinem també ens pot servir per avaluar-nos el nostre treball.

Per tant, tot i tenir en compte la seva decisió a l’hora de dur a terme la guia turística hem vist, un cop acabat el treball, que hauríem d’haver canviat de tàctica a l’hora de presentar-la. Ens ha fet falta tenir present la motivació dels dos cursos, mantenint la tria del tema del treball per part dels mestres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *