Com ens organitzem?

Un dels objectius que ens hem proposat en aquest projecte ha estat aconseguir la participació de tota l’escola, per tant el desenvolupament del projecte necessita de la col·laboració de tothom per fer-lo possible.

Al ser una escola d’educació especial, cada grup classe participa en funció de les seves possibilitats.

Les activitats són guiades pels mestres a partir de la informació recollida en la primera assemblea d’escola.

En el treball de l’hort, hi ha activitats que es realitzen in situ dins de l’hort (fangar, regar,plantar, collir…) i altres que es realitzen a l’aula (cartells promocionals, cartells dels productes de l’hort, capses, construcció de la botiga, recompte dels diners…)

La durada del projecte és anual amb diferents cicles de producció de l’hort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *