AVALUACIÓ DEL PROJECTE

Per avaluar aquest projecte en concret ens vam plantejar 4 criteris d’avaluació:

  • Planifica l’experimentació i ho explica de manera fonamentada.
  • És capaç de justificar les seves actuacions relacionant-les amb hipòtesis o idees prèvies.
  • Comparteix les idees amb l’equip i treballa en col·laboració amb els altres.
  • Verbalitza les conclusions a les quals s’ha arribat.

Com a instruments d’avaluació hem utilitzat:

  •  Recull d’observacions amb fotografies.
  • Transcripcions de les converses: la conversa inicial i la conversa de tancament estan transcrites, de manera que queden pal·leses les aportacions dels infants. D’altra banda, al llarg del desenvolupament de les rondes de “Mistery Box” no es donava el cubell d’aigua als infants fins que havien fet les seves hipòtesis i les verbalitzaven a la mestra. Aquest fet també permet una avaluació més individualitzada i formativa.
  • Full de registre d’assoliment dels reptes plantejats: la realització d’aquest full de registre es feia en petit grup, així que la mestra potenciava el diàleg a l’hora de saber on calia situar les creuetes, tot demanant el per què.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *