PRODUCTE FINAL

Com a producte final tenim, d’una banda, el registre que ha realitzat cada nen/a dels reptes assolits o no assolits:

D’altra banda, a mode més reflexiu, es va fer una conversa de tancament on posàvem en comú les experiències de cada grup amb les diverses caixes. Va ser a partir d’aquesta conversa que vam intentar treure les nostres conclusions sobre quins són els factors que influeixen en què els objectes flotin o no flotin. La seva primera aproximació, doncs, va ser la següent:

Tal com fem amb les descobertes del projecte, vam recollir les conclusions en un full de documentació i també al mapa conceptual, on anem relacionant tot allò que treballem de projecte al llarg del curs. A la foto següent podeu veure el mapa conceptual final i, encerclat en vermell, la part de projecte que es refereix a les “Mistery Box”:

Aquest treball no va quedar tancat aquí, ja que després de parlar de l’aire els nens/es en veien per tot arreu: la tapa de l’Actimel puja perquè hi ha aire a dins, l’aire de fora se sent i el de dins a la classe no se sent… s’originaven petites discussions en el dia a dia al voltant d’aquest tema, fet que va provocar que el projecte derivés en aquest sentit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *