PRODUCTE FINAL

PRODUCTE FINAL: PREPAREM UNA PRESENTACIÓ AMB EL RESULTAT DE LA INVESTIGACIÓ.

Vam decidir que el resultat final de la investigació seria una xerrada als companys de 4t, que són la classe dels Vampirs, per informar-los del nostre treball. També van tenir clar que necessitaven un reforç visual per a la seva exposició i es va acordar que cada grup d’experts elaboraria una cartolina amb el treball que havien realitzat.

Preparem una conferència per anar a explicar ho a quart per què aquest curs es diuen “Els vampirs”. Com que la nostra investigació parteix d’una hipòtesi basada en aquests personatges pensem que els hi pot interessar i el destinatari del nostre treball no és el mestre.

La veu dels alumnes i dimensió social del projecte

Va haver hi repercussió en la comunitat ja que és un programa d’aprenentatge i servei i el fet de buscar una pregunta que es referia al nom d’una classe va fer que hi hagués repercussió en la comunitat d’aprenentatge.

Els alumnes es van sentir motivats per l’eix conductor ( que va començar amb el vídeo publicitari dels vampirs) i interpelats per respondre aquesta pregunta i fer un treball comunitari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *