IMPLEMENTACIÓ

IMPLEMENTACIÓ I FASES DEL PROJECTE

La primera fase del projecte, ens va permetre elaborar els materials necessaris per promocionar i dur a terme la donació de sang que el Banc de sang i teixits va dur a terme el mes de gener.

Els grups d’experts treballaven en equip per fer els documents necessaris. Excepte els experts del logo i l’eslògan, que una vegada el van tenir fet, cadascú el va proposar al grup classe, i aquest per votació va triar el què els va semblar més adient.

La segona fase va consistir, sobre tot, en la recerca d’informació per poder respondre la pregunta inicial. Els grups d’experts tenien diversos llibres, de l’escola, de la biblioteca del poble, i dels propis alumnes, per consultar i anar resolent la seva investigació. També podien consultar algunes pàgines web, proposades pel professorat. 

La informació quedava registrada al drive de l’alumne, que compartia amb els seus companys de grup.

Al final de cada sessió els experts explicaven al seu grup els avenços de  la seva investigació.

En tot aquest procés, els mestres que hi hem treballat erem els dinamitzadors del grup classe, resolent dubtes o obrint vies d’investigació per facilitar el treball dels experts.

Quan la investigació es va donar per acabada, cada grup d’experts va explicar als altres els continguts que havien trobat i que eren necessaris per poder respondre la pregunta inicial.

Les respostes que va donar cada grup es van posar en comú i es van adonar que no tenien unes conclusions clares. En aquest punt  van veure la necessitat d’ajuda d’un expert extern: els grups van elaborar una carta que van consensuar i la van enviar per correu-e a l’especialista del banc de sang. Finalment, després d’uns dos dies, ens va respondre que la sang, com a aliment exclusiu no ens aporta tots els nutrients necessaris i que ens cal una dieta equilibrada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *