Les opinions del resultat

LA VEU DELS ALUMNES

Els alumnes ho han viscut amb molta il·lusió i dedicació:

Cicle inicial:

“Ens va agradar molt la preparació de tot l’espectacle: les corones, els decorats i la música. Tot i que ens feia una mica de vergonya, estàvem molt emocionats quan obrien les cortines, vèiem les famílies en el públic i començàvem a cantar. Al final vam estar molt contents quan el públic va aplaudir.”

“Va ser molt bonic el que vam fer”

“Quan vam fer el musical jo vaig tenir molta vergonya però quan vaig arribar a casa vaig estar molt orgullós de mi”

“Ens va sortir molt bé, l’any que ve en vull fer un de diferent i cada any també”

“Em va agradar molt com vam cantar perquè sonava molt bé i m’agradaria tornar-ho a fer”

Cicle mitjà:

“M’ha agradat molt perquè és una experiència que de gran segur que recordaré”

“Fer el musical ha estat una aventura que no oblidarem mai. Ara sé que junts podem fer moltes coses boniques i divertides”

“Durant el musical he sommiat, he rigut i he plorat. I el més important és que m’ho he passat molt bé.

“Ha estat una experiència única i inoblidable. Hem après diferents valors, música, treball en equip i també hem treballat molt la memòria. Ha estat el millor que hem fet a l’escola”.

Cicle superior:

“Ha estat una experiència gratificant que tant de bo poguéssim repetir.”

“Ha estat molt bé perquè tothom hi ha participat: pares i mares, alumnes…”

“Hem viscut una bona experiència. Ens sentim afortunats d’haver-hi participat. Hem treballat durant molts mesos i el resultat ha sigut molt satisfactori. Hem tingut la sensació que se’ns ha fet curt.”

“El musical ens ha aportat més confiança, seguretat i ha sigut un repte i una superació personal.”

LA VEU DELS MESTRES

La valoració és molt positiva, tant del resultat final com de tot el procés. El treball en equip, la bona coordinació i la col·laboració entre famílies, mestres i alumnes han fet possible un resultat que ha superat les nostres expectatives.

LA VEU DE LES FAMÍLIES

Algunes famílies ens han fet arribar les seves felicitacions després d’haver vist el musical. A tall d’exemple, n’adjuntem dues:

1- Escric aquest mail per felicitar-vos a tots i totes per la fantàstica feina que hem vist aquest cap de setmana amb el musical del geperut. Sabem que per vosaltres ha suposat un esforç molt gran, tan a nivell humà com físic, segurament,i que haureu acabat esgotats…però creieu-nos, ha valgut mooolt la pena!!! Per tot, per la posada en escena, l’implicació de tothom, les cares dels nens i les nenes a l’escenari, els nervis que des de baix veiem ( i enteníem amb molt de carinyo ) i la gran actuació de tots els alumnes de l’escola, començant del més xic fins al més gran; actuació que ens algun moment ens va emocionar!!!

Esperem amb candeletes el pròxim gran projecte que us proposeu i tingueu per segur que us ajudarem en el que poguem!!!

Moltes felicitats!!! I ànims per la recta final de curs!!!

2- Per fi ja hem pogut gaudir del musical del Geperut. Un dia molt esperat a casa nostre, doncs el nostre fill ens ha fet esperar a l’estrena per sentir les cançons que cantava, deia que era una sorpresa.  I la veritat que ho ha estat, MOOOOLT GRAN. A superat en escreix totes les expectatives que ens havíem fet.

Ens esperàvem una funció divertida i bonica i ens hem quedat sense paraules.

Poder veure a tots els nens i nenes de l’escola dalt l’escenari on tots han sigut protagonistes és brutal.

Moltes gràcies per tot l’esforç, dedicació i feinada que heu tingut al preparar i realitzar el musical. Per nosaltres ha estat una meravella i orgull formar part d’aquest projecte i escola. Hem viscut una experiència impressionant.

Moltes, moltes, moltes gràcies,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *