PRODUCTE FINAL: UN JOC DE TAULA

Com ja hem esmentat en articles anteriors els alumnes de primer d’ESO han hagut de crear un joc de taula amb el tema de Manresa com a fil conductor, per tant, el producte final del crèdit ha sigut la construcció, presentació i utilització d’aquests jocs.

La mateixa setmana que els alumnes elaboraven el crèdit van realitzar una simulació de la presentació amb els alumnes d’altres grups. Això els va servir per valorar com tenien el joc, si les explicacions eren clares i entenedores, si el joc era viable i no presentava dubtes als participants, etc.

Llavors un mes després, l’alumnat de primer van presentar dins del mateix grup classe els jocs elaborats per ells. Un cop acabades les presentacions, els alumnes van tenir temps per jugar amb els jocs dels seus companys de classe.

Aquests jocs de taula es quedaran al centre com a recursos per a l’alumnat de l’aula d’acollida i de la SIEI. I també hi ha l’opció de fer una exposició temporal per a què tant les famílies com la resta d’alumnat del centre pugui veure el resultat del crèdit de primer.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *