El primer dubte que ens va sorgir va ser com organitzaríem els equips cooperatius en els 3 grups de projecte. I vam decidir que l’atzar seria la millor opció.
Així que vam planificar una activitat que servís per iniciar el projecte de Gastronomia: un TAST A CEGUES.
Els aliments a tastar van ser:
- Mel (sucre)
- Oli
- Melmelada (fruita)
- Anxoves (sal).
Aquesta activitat a més va aportar:
- Motivació
- Posada en funcionament de coneixements previs
- Activació dels sentits: olfacte i gust
- Argumentació en defensar quin aliment escollia cada alumnat
L’alumnat va valorar molt positivament l’activitat i ens van manifestar que el fet d’organitzar els equips cooperatius a partir de l’elecció de l’aliment que més els va agradar va ser un encert.
I així, sense saber-ho l’alumnat, es van organitzar els quatre equips cooperatius de cada grup de projecte: Sal, Mel, Fruita i Oli.