ORGANITZACIÓ DELS EQUIPS COOPERATIUS

 

El primer dubte que ens va sorgir va ser com organitzaríem els equips cooperatius en els 3 grups de projecte. I vam decidir que l’atzar seria la millor opció.

 

Així que vam planificar una activitat que servís per iniciar el projecte de Gastronomia: un TAST A CEGUES.

Els aliments a tastar van ser:

  • Mel (sucre)
  • Oli
  • Melmelada (fruita)
  • Anxoves (sal).

Aquesta activitat a més va aportar:

  • Motivació
  • Posada en funcionament de coneixements previs
  • Activació dels sentits: olfacte i gust
  • Argumentació en defensar quin aliment escollia cada alumnat

L’alumnat va valorar molt positivament l’activitat i ens van manifestar que el fet d’organitzar els equips cooperatius a partir de l’elecció de l’aliment que més els va agradar va ser un encert.

I així, sense saber-ho l’alumnat, es van organitzar els quatre equips cooperatius de cada grup de projecte: Sal, Mel, Fruita i Oli.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *