LA VEU DELS ALUMNES

Per acabar amb aquesta experiència, demanem als alumnes que expressin quina és la seva visió de la feinada que han fet per portar a terme la cantina de l’institut. 

Destacar un punt comú a tots, que ha sortit i que sens dubte ha de fer-nos reflexionar.

Des del primer a l’últim dia, “hem tingut molts problemes per a prendre decisions”.Que si volem croissants, jo vull refrescos, que en farem dels diners, quin nom li ficarem, etc… Preguntes i respostes no han parat de sorgir a l’aula i com no, els debats s’han gestionat de manera lenta i molts cops no han agradat a tothom.

Ara ja la tenim montada i esperem que l’any que ve hi torni a ser, diuen els més petits del grup però n’hi hagi o no, possiblement una de les activitats que més hauriem de treballar els professors en propers cursos, sigui la cooperació, el debat, l’empatia, on tots, hi troben problemes.

De fet ningú els hi va dir que seria fàcil però així és la vida i així són els aprenentatges.

Continuarem endavant… Que tingueu un Bon Estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *