Implementació

Com van triar el tema?

L’alumnat de 2n va dur a terme una pluja d’idees i posteriorment una votació per decidir el tema del projecte. Finalment l’animal escollit per estudiar va ser la Libèl·lula a 2n A i el Tauró a 2n B.

A partir d’aquí, es recull tot allò que ja sabem sobre el tema escollit i tot seguit es formulen les preguntes sobre els dubtes i interrogants sobre el tema. Aquí us deixem les preguntes que van formular els nostres alumnes de 2n.

Com s’han distribuït els grups?

S’han fet grups cooperatius i parelles de treball.

Com es duen a terme les sessions?

Es distribueix l’alumnat per grups a l’aula i amb l’ajuda de les tauletes digitals i entre tots/es van buscant la informació per intentar respondre a les preguntes formulades prèviament.

A més, tothom va poder portar informació de casa seva o de la biblioteca del poble (llibres, revistes, imatges, etc.) per aprofundir encara més en el projecte.

Com treballen?

De forma conjunta. Són ells els que s’organitzen, cada  membre del grup té una tasca a realitzar (secretari, coordinador, supervisor i material).

Com queda reflectit el treball al projecte?

Els nens i nenes fan un pòster on es va organitzant i reflectint tota la informació recollida sobre els dos animals, sempre contestant les preguntes formulades a l’inici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *