Avaluació

Després de diferents sessions d’avaluació, el grup impulsor considerem que l’avaluació és el tema que ens ha quedat més pendent. Per a nosaltres el fet de coordinar diferents departaments i que l’alumnat estigui distribuit en grups ja ha estat tota una experiència, i de cara al curs vinent esperem poder treballar l’avaluació en un sentit més competencial.

La carpeta d’aprenentatge no ha estat un dels instruments d’avaluació, simplement ens hem limitat a qualificar diferents activitats del dossier de treball.

De la mateixa manera hem tingut problemes per obtenir informació individual, el fet d’avaluar un dossier per grup només ens dona informació del dossier que han realitzat, però no dels aprenentatges individuals de cada membre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *