EL PRODUCTE FINAL

El producte final d’aquest projecte va ser la creació d’un Sides, on tots els alumnes eren editors i responsables de l’edició d’un dels apartats del treball. Però dins d’aquest sides hi ha subproductes finals que són molt importants per donar resposta a la pregunta del projecte: ESTEM DISPOSATS A MENJAR INSECTES?

Enllaç al SIDES.

Els SUBPRODUCTES que hem obtingut són:

  • Enquesta feta amb el Google forms. Aquesta enquesta (que estava formada per vuit preguntes) la van contestar un total de 88 membres de la comunitat educativa del Guindàvols. Les respostes es van utilitzar com a dades reals per realitzar el contrast d’hipòtesis.
  • Discussió dels resultats obtinguts amb el contrast d’hipòtesis. Cada grup de treball va dur a terme un contrast d’hipòtesi per veure si la primera pregunta de l’enquesta tenia relació amb alguna altra pregunta.

Contrast 1 by montse on Scribd

 

Contrast 2 by on Scribd

 

Contrast 5 by montse on Scribd

  • Creació d’Apps informatives sobre les característiques dels insectes que són aptes pel consum humà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *