PRODUCTE FINAL

D’acord amb la planificació establerta, cada grup-classe va exposar aquella part del seu treball que va trobar més interessant a l’entrada de l’escola. No era la intenció establir l’exposició final com el gran objectiu a treballar durant el projecte, ans el contrari, era voler ser només una mostra de la tasca feta. El resultat final fou tan satisfactori que es va allargar el seu termini fins fer-la coincidir amb la Jornada de Portes Obertes del nostre centre. La qual ens donava un valor afegit a la tasca: el fet de compartir-ho amb les famílies.

Us deixem un breu vídeo on podeu observar una síntesi del treball realitzat. Tot aquest ha estat encaminat a afrontar el repte, la construcció d’un restaurant,  amb la visió més real possible. El resultat final està, doncs, molt vinculat amb la inicial pregunta-objectiu que es va compartir amb l’autor de l’esmentada pregunta. El resultat era doncs, una mena de proposta de resposta al seu encàrrec.

El producte final ha donat la cohesió imprescindible a tot el treball que es feia a cada aula, ja que el perill que corríem era que un/a infant es quedés només amb la visió d’allò que feia a la seva aula.

La planificació del professorat ja ho havia previst, per això un dels grups tenia la tasca de donar difusió i integrar la tasca de tots i totes. Disposava d’un espai propi al web del centre que pretenia donar unitat i difusió al treball.

La valoració del professorat d’aquest producte final és molt satisfactòria, ja que ha donat sobrada resposta a la intenció de compartir la tasca més que no pas mostrar només la feina feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *