Lapbook

Com hem dit en un article anterior, aquest projecte neix d’una col·laboració en un projecte sobre jocs tradiconals del poble de Freginals. En un principi nomès es volia col·laborar coneixent alguns jocs tradicionals d’Anglaterra, però aquest va acabar sent un projecte independent.

El producte final d’aquell primer projecte va ser, un cop entrevistats els avis del casal, escollits els jocs i establert i documentat el funcionament de cadascun, planificar un matí de jocs  a l’escola per a tot l’alumnat.  Per al nostre projecte, també vam practicar els jocs al pati, però el producte final va ser un altre, perquè ens interessava deixar evidències del vocabulari treballat. Per aquest motiu  es va optar per un lapbook.

Depenent de la creativitat de cada alumne, alguns  van quedar realment bonics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *