Let’s play!

Les primeres sessions del projecte van servir per recollir els coneixements previs de l’alumnat sobre els jocs tradicionals d’Anglaterra. Gràcies a la televisió i cinema, van ser més del què esperàvem, malgrat això, no s’accepta el “quidditch” com a esport tradicional.
Els jocs escollits per al projecte van ser els següents, i la seva elecció va anar a càrrec de les mestres:

  • British bulldog (arrenca la cua)
  • Hopscotch (xarranca)
  • Whats the time, Mr wolf?  (Semblant a pica-paret)
  • Simon says  (Simon diu)
  • Hide and seek (fet i amagar)
  • Musical chairs (joc de les cadires)
  • Blind Man’s Bluff (gallineta cega)

Cada joc ha servit per treballar el vocabulari bàsic i les instruccions de cadascun. Han pogut veure vídeos  i comparar-los amb els jocs d’aquí.

Han jugat als jocs, al pati.

El projecte s’ha implementat a les aules de CM i CS de totes les escoles de la ZER. Tres de les mestres del grup impulsor han estat les mestres d’anglès que han dirigit les classes, do més han estat tutotes de CM i CS i han pogut estar a l’aula fent fotos i veien com es portava a terme; els altres dos són d’EF i música i tot i que no han implementat les activitats, sí que han intervingut en el projecte, ajudant a planificar i a respondre les preguntes que plantejava el full de ruta. A més, els joc de les cadires musicals i el d’arrencar la cua s’ha jugat també a a EF i Música.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *