How do I did it?

El treball en equip ha estat essencial en el projecte; en una primera distribució de grups, un per joc, servia per esbrinar el principal vocabulari (usefull expressions) de cada joc i entendre el seu funcionament, desprès cada membre de l’equip marxava a un segon equip on explicaven cadascú el que havia après sobre el seu joc.

Desprès de posar en pràctica els jocs al pati, amb les instruccions de les mestres, i aclarits els dubtes que hi podien haver sorgit, cada alumne ha elaborat el seu lapbook de forma individual. El lapbook elaborat ens  ha facilitat l’avaluació de l’alumnat., juntament amb els registres d’observavió.

Les qualificacions del projecte s’han registrat dintre les notes de l’àrea d’anglès del tercer trimestre, però ens mancava alguna eina per informar a les famílies sobre el projecte i per això hem  aprofitat l’informe que vam elaborar a la XCB del curs passat, on es recullen els principals objectius del projecte i també inclou una valoració del treball en equip.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *