Què havien de fer? Quan i com?

Els vam donar una planificació molt detallada de les activitats que havien de fer cada dia del Treball de síntesi (del dimarts 11 fins al divendres 14 de juny) i el tutor/a en feia el seguiment a través dels formularis i l’observació directa a l’aula.

Com a grup, al llarg del projecte van haver de prendre moltes decisions i van haver de ser capaços de posar-se d’acord en:

 1. Escollir un tema prioritari d’entre els 4 proposats:
  • La vegetació
  • Les salines
  • Els ocells
  • Les pontones
 2. Posar un bon títol i fer un resum.
 3. Justificar per què havien escollit aquell tema.
 4. Desenvolupar un esquema amb quatre idees: idea principal, dos idees secundàries i una idea avançada.

Tot això van haver-ho d’explicar de tres temes dels quatre proposats i, a continuació, justificar-ho omplint un formulari de google docs que enviaven al seu tutor/a. Aquest/a valorava les seves argumentacions i decidia quin tema dels tres que havien enviat els adjudicava per tal que ells poguessin continuar endavant planificant el seu reportatge.

El següent pas fou redactar el text del narrador per posar-lo al vídeo com a veu en off. Per tal d’enriquir la tasca, els vam demanar que traduïssin la veu en off a l’anglès o a qualsevol altra llengua i que ho incorporessin al vídeo afegint subtítols. Fins i tot, els vam proposar el repte de fer-ho a l’inrevés, és a dir, fer-ho en anglès i posar els subtítols en català.

A continuació, havien d’elaborar un guió tècnic on detallaven tots els elements que configuraven el seu mini-reportatge.

Tot això, també van haver-ho d’enviar a través de dos formularis més perquè el seu tutor/a donés el seu vistiplau abans de fer l’enregistrament. Un cop revisat i aprovat pel seu tutor/a, procediren a l’enregistrament, edició i muntatge dels diferents reportatges, els quals van enviar per correu electrònic.

El dilluns dia 17 de juny van fer les exposicions orals d’aquest treball davant d’un tribunal format per tres membres: el tutor/a i dos professors/es més.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *