Avaluació de “Terra de sal”

L’avaluació d’aquest projecte ha estat contínua, basant-nos en l’observació directa i sistemàtica, tant per part del tutor/a com dels professors/es que entraven a l’aula a supervisar els treballs donant-los pautes, orientacions i resolent els seus dubtes.

Cada tutor/a rebia els qüestionaris emplenats dels seus grups d’alumnes i havia de donar-los resposta de manera gairebé immediata perquè cada grup pogués continuar fent la seva tasca.

El dia de les presentacions orals, cada grup va haver d’explicar com s’havien organitzat, quins problemes van sorgir (si en van tenir), com els van resoldre, quin havia estat el resultat final i quines impressions volien compartir amb nosaltres de la seva experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *