L’opinió dels nostres reporters

L’alumnat va ressaltar que els va agradar molt el nou projecte, sobretot el fet de poder escollir ells mateixos el tema central del seu propi vídeo, basant-se en l’experiència viscuda a la sortida “Terra de sal”, la qual consideren molt enriquidora i interessant. El nou format digital del Treball de síntesi el van trobar molt vistós i atractiu, comparant-lo amb el de format paper del curs passat. Alguns van dir que la durada del reportatge era massa curta i això els obligava a resumir molt la informació que tenien i que volien mostrar. D’altres, van comentar que van tenir dificultats per editar el treball en format mp4 i això va afectar la qualitat del so i/o de les imatges d’alguns reportatges. No obstant, en general, se sentien satisfets de ser els veritables protagonistes d’aquesta tasca que els va permetre prendre decisions en equip, posar-se d’acord, fer argumentacions i alhora aprendre els uns dels altres.

En resum, una tasca col·laborativa, competencial, digital, globalitzadora i innovadora que els va engrescar i en la qual van haver d’adoptar diferents rols: directors, fotògrafs, guionistes, narradors, tècnics de so… En definitiva, tot el que calia per arribar a ser uns grans reporters!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *