8. Projecte La policia a P3 activitat per fomentar l’autonomia

Un dels objectius del treball per projectes és fomentar l’autonomia i la presa de decisions. Per això hem fet dues activitats per treballar aquest aspecte.

Una d’elles consistia en que havien d’escollir el tipus de semàfor que preferien fer com a treball de plàstica: el de peatons o el de cotxes. I ells mateixos s’havien d’apuntar a dues llistes que hi havien a la classe. Després d’haver-ho explicat el mestre, es van anar passant el llapis i cadascú es va apuntar al que va voler.

Una altra activitat que ha servit per treballar aquest aspecte ha estat el circuit que hi ha al terra. Després d’haver jugat fent diferents rols amb l’acompanyament del mestre, ara ells en una graella que tenien penjada al seu abast, havien d’apuntar el rol que feien en l’objectiu de no repetir i organitzar el joc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *