TASTETS D’ACTIVITATS

Els alumnes d’Ed. Infantil es van centrar en el personatge de Xarlot.

Cicle Inicial va fer tres tallers, ombres xineses, curts de cine mut i joguines òptiques. Dels dos nivells es van fer tres grups heterogenis que cada tarda realitzaven un dels tallers. Es va comptar amb una mestra de suport.

  • Cine mut: a partir d’una situació proposada el grup havia de llegir-la, decidir qui seria cada personatge, el què faran, com i amb quins materials, així com el lloc. Assajaran i es passarà a la gravació. La mestra farà el muntatge de la pel·lícula.

 

Aprofitant el treball de les expressions de la cara, la gesticulació, van acabar la jornada fent fotos de la cara amb diferents expressions i amb elles van fer un mural.

  • Ombres Xineses: es van representar 3 contes, La llegenda de Sant Jordi, Els tres porquets i La Caputxeta Vermella.

  • Joguines òptiques

 

 

 

 

 

Cicle Mitjà:

  • Oficis del cinema:per grups, busquen informació sobre diferents oficis del cinema i en fan uns documents Word per després exposar-los en una cinta perforada que hi ha al vestíbul de la sala d’actes.

  •  Curts:També per grups, els nens i nenes han preparat el guió d’un curtmetratge que gravaran posteriorment.

 

 

 

 

Cicle Superior

Entre les moltes activitats que s’han fet en aquest projecte us en posem algunes com fer un foliscopi, han treballat el llenguatge cinematogràfic, l’StopMotion, un Breakout, han comptat amb la visita d’un expert fundador de la televisió local….

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *