El pa ja ha estat venut!

Hem fet pa!

El producte final del nostre projecte ha estat fer pa. Hem anat al forn d’Alonso i allà, posant en comú tot el que hem après aquests dies hem fet pa. Hem vist i emprat les eines que utilitzen els forners, la roba que utilitzen els forners, els passos per realitzar el pa i els ingredients necessaris per fer el pa (al llarg del procés hem vist com aquests ingredients reaccionen a través dels experiments que hem anat realitzant com es pot observar en posts anteriors). Amb aquesta sortida hem pogut resoldre i viure totes les inquietuds que teniem al què volem saber amb el que vam encetar el projecte

L’hem posat al forn i al sortir estava calent i boníssim!

Us hem fet gana? Esperem que hageu gaudit del nostre projecte tant i com nosaltres ho hem fet!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *