CONTACTEM AMB L’ARTISTA!

En el marc del projecte artistes, a 6è vam descobrir que Lucrecia Santos és una artista que encara viu i que actualment realitza exposicions de les seves obres. Així va ser com va sorgir la idea d’intentar fer-li una entrevista. Però, com ho podíem fer? En primer lloc, vam descartar la opció de fer-la de forma presencial degut a la distància. Per tant, se’ns va ocórrer que una bona opció seria fer-ho mitjançant un correu electrònic. Aleshores, vam decidir que redactaríem una entrevista i li faríem arribar a través del correu electrònic amb l’esperança que ens la pogués respondre. Un cop feta i enviada l’entrevista només ens calia esperar… Al cap d’uns dies ens va arribar el correu electrònic amb la resposta. Ens va fer molta il·lusió!

A banda de tot això, una alumna es va proposar buscar a la Lucrecia Santos a les xarxes socials. Després d’haver fet la cerca a Facebook i Instagram va aconseguir trobar el seu perfil a Instagram. Llavors, va decidir començar a seguir-la en aquesta xarxa social i, posteriorment, li va enviar un missatge presentant-se i explicant-li que era una de les alumnes que havia enviat l’entrevista. El que no esperàvem és que rebria una resposta personal per part de la Lucrecia mitjançant un missatge privat i vam mantenir una petita conversa. Finalment, la Lucrecia ens va invitar a veure una de les seves exposicions a Amèrica!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *