Producte final: Molt més del que t’imagines

El producte final d’aquest projecte és un Póster científic que expliqui què hi ha de cert i què hi ha de fals en un mite sobre les drogues. Mites del tipus “Fumar aprima”, “Quan bec lligo més”, “Fumar em tranquilitza”.

Aquest Póster anirà acompanyat d’una exposició oral en un “congrés científic” presidit per la infermera del CAP que és qui havia fet l’encàrrec.

El resultat va ser molt satisfactori, els alumnes van entendre la feina que havien de fer, hi havia alguns pósters amb un disseny molt bo, tots els membres van haver de fer una exposició oral completa que va permetre veure qui havia treballat i qui no.

Tot i que formava part del treball una recerca crítica del les fonts utilitzades, alguns grups no van seleccionar bé les fonts, i  el treball no era prou objectiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *