PRODUCTE FINAL

El producte final d’Eleccions al Consistori Infantil és, el dia de les eleccions i la visita al Parlament de Catalunya.

Cada grup ha fet una candidatura, ha presentat un programa, ha fet campanya i un míting final.  La comunitat de mitjans, quart, cinquè i sisè, votarà el grup que l’hagi convençut. El dia de les eleccions hi ha una taula electoral, amb uns vocals i un president que controlen les urnes i els votants. Finalment el recompte de vots i l’acta final. El resultat és el representant al consistori infantil de Vic.

Hem intentat relacionar aquest projecte amb dues representacions de democràcia: per una banda amb l’ajuntament de la seva ciutat, el seu funcionament ha servit de model per als seus programes. I per altra banda, amb el Parlament de Catalunya, la organització i gestió  a nivell de comunitat autònoma i com escollim els representants al Parlament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *