QUI SOM

Som l’equip impulsor de l’escola Vic Centre. El treball per projectes ens va portar fa tres anys, a formar part de la Xarxa. A partir d’aleshores ens vam començar a engrescar per implementar els projectes a l’escola. Formar-nos per transformar el dia a dia i aconseguir millorar els aprenentatges va ser i és, el nostre repte.

La creació del grup impulsor ens ha permès el debat pedagògic i la reflexió sobre la pràctica a l’aula, compartir entre iguals les experiències, una manera molt rica d’aprendre. A les reunions, hem parlat i replantejat la organització, metodologia i sobretot avaluació, aportant propostes de millora transformadores.

Treballem per projectes durant tot el curs i a tota l’etapa de primària. El nostre propòsit aconseguir una avaluació més competencial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *