Projecte de l’Ós Bru

El nostre projecte va ser triat pels nostres propis alumnes per la setmana de Carnaval.

El tema escollit va ser l’ós Bru i, conjuntament amb l’AMPA de l’escola que va fer la carrossa pel Carnaval del poble, vam elaborar les disfresses i fer un treball d’investigació sobre aquest animal.

Van participar moltes families i persones externes per ajudar i realitzar xerrades. Una de les conferències estrelles va ser la de’n Jaume Sañé, expert en temes d’óssos.

A les tardes del projecte vam fer grups barrejats per fer les disfresses de tota l’escola amb la participació de dos familiars per grup i alumnes de l’institut del poble. Els agrupaments durant els matins van ser diversos entre cicles i es va prioritzar el treball cooperatiu dins les aules per fer el treball d’investigació.

La cloenda del projecte va ser una rua a la plaça del poble amb tot el material realitzat pels alumnes i amb un berenar comunitari amb les families de l’escola.

 

El resultat final va ser una nova metodologia de treball durant el projecte afegint la participació de persones externes del centre i una nova forma d’avaluació per rúbriques.

L’any que ve repetirem!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *