SOM-HI FALCONERS, SORTIM DEL NIU!

A finals del curs passat, tot l’alumnat de l’escola va escollir una temàtica per treballar aquest curs. La major part va triar treballar Els Animals.

Per presentar la temàtica del curs, durant una setmana es van anar donant pistes relacionades amb els animals del nostre entorn ( diferents tipus d’aliment, de pells, caus i nius…) acabant amb una assemblea a nivell d’escola i una petita exposició que donava per iniciat el projecte.

Posteriorment, vam anar de colònies al Zoo dels Pirineus per poder conèixer diferents animals propers.  Allà, els alumes van tenir l’oportunitat de motivar-se en la temàtica i adquirir coneixements per poder escollir sobre quin animal volien aprofundir en el seu estudi.

Cada aula va escollir 3 animals i el més votat va ser el que va donar nom a les respectives classes.

A partir d’aquí, els mestres de cada cicle ens hem coordinat per tal de planificar els objectius i continguts prioritaris del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *